Марки
 
Количка
0 продукта
 

Услуги

Услуги

 

Фирма Кокал-сервиз ЕООД предлага следните варианти на сервизно обслужване на офис техника:

 

1. Абонаментно обслужване - слючва се договор за наличната при клиента офис техника. За договорената сума получавате компетентно сервизно обслужване в кратки срокове, консултация за икономическата оправданост на разходите за сервизирането на определени модели и варианти за оптимизирането на работата и печата.

 

2. Абонаментно обслужване при цена на копие. Договаря се  цена на копие и клиента заплаща тази цена независимо от промяната в разходите за експлоатация. По този начин се постига плановост на разходите. Прекратява се практиката, поради която грешките и злоумишлените действя на отделни служители се заплащат от работодателя.

Този вид абонаментно обслужване се практикува при закупуване на техниката от нас или след ремонт на съществуващата до състояние на предвидим риск.

Обикновено цените варират в интервала 1.8-3.5 стотинки на копие без вкл. ДДС. Контрола, сервизирането, консумативите и консумативните резервни части (без хартията) са включени в цената.

 

3. Отдаване под наем на наша техника, която не се закупува от клиента. Тогава цената на копие е малко по-висока и има лимитирани минимални количества месечно.За черно-бели машини цената е в интервала 2 - 4 ст на копие, а за пъноцветни машини 2 - 4 ст на черно-бяло и 12 - 25 ст на пълноцветно копие в зависимост от наситеността на отпечатаните изображения.

Във всички случаи се предвижда технологично време за констатиране и отстраняване на проблемите.

 

4.При вариант, без сключени споразумения:

 На място, във Ваш офис, се констатира проблема , предлагат се варианти за решение, одобряват се от оторизиран ваш служител и се  изпълняват. Фактурира се свършената работа и се прилага приемо-предавателен протокол, подписан от ваш служител. Цените за посещение са 35.00лв на територията на гр.София. За отдалечени обекти - по договаряне.

Няма добавени продукти в тази категория.
25643