Марки
 
Количка
0 продукта
 

За фирмата

Имаме удоволствието да Ви представим фирма КОРАЛ СЕРВИЗ ООД като една от големите фирми, търгуващи с офис техника втора употреба в България. Продължително изгражданите традиции в продажбата и сервизa на копирна техника и компютърни системи ни дава възможност да Ви предложим най-доброто и най-качественото в областта на офис техниката при най-изгодни за Вас цени и други финансови условия.  Фирма КОРАЛ СЕРВИЗ ЕООД е дружество с ограничена отговорност с предмет на дейност продажба и поддръжка на офис техника. Още от създаването си, фирмата се специализира в продажба и сервиз на фотокопирни машини, принтери, факс апарати, мултимедиини продукти, резервни части и консумативи за тях.

► КОРАЛ СЕРВИЗ ЕООД е  дистрибутор и сервиз на търговската марка NASHUATEC и RICOH Aficio.Фирмата предлага за продажба и отдаване под наем на нови и употребявани принтери, копирни машини и многофункционални устройства както следва:

  • Малък клас от 6 до 13 копия в минута, формат А4 – подходящи за дома и малкия офис;
  • Среден клас от 15 до 27 копия в минута, формат А3 – за копирни центрове и средно големи офиси и организации;
  • Висок клас над 30 копия в минута, формат А3 – за работа в големи копирни центрове и организации, и натоварване над 25 000 копия на месец;
  • Цветни и чернобели лазерни принтери формат А3,A4, над 14 копия в минута;
  • Цветни цифрови копирни машини – за рекламни агенции и дизайнерски бюра, позволяващи цветно сканиране, копиране и принтиране с формат А3 (включително и диапозитиви);
  • Инженерни машини, формат А0.

► NASHUATEC предлага във всеки клас цифрови решения с достатъчен брой опции, които позволяват копирните машини и принтерите, да се надграждат в зависимост от нуждите на самата организация. Това дава възможност на клиентите за индивидуални решения. Всяко решение отговаря изцяло на нуждите за обработка на хартиените документи, включително тяхната дигитализация (съхранение на компютър) и последваща обработка, съхранение и печат.

► За петнадесет годишното си съществуване КОРАЛ СЕРВИЗ ООД, в качеството си на  представител на NASHUATEC  създаде перфектна база за обслужване на своите клиенти. Ние разполагаме с богат склад, от където в рамките на един работен ден могат да бъдат доставени и инсталирани нови и оказионни машини и консумативи на територията на цялата страна.

►  В състояние сме да комплектоваме офис оборудване, свързано с Вашите индивидуални изисквания и желания. Фирмата предлага комплексни решения, продажба на лизинг, под наем, по "цена за копие". Ние предлагаме замяна на съществуващата Ви копирна техника с нова при сериозна отстъпка от цената, продажба на копия и всякаква друга форма на сътрудничество.

 

София жк Гоце Делчев бл.234 ет.2 ап.7

 

     

тел. 02/ 4428442 

моб. 0888 220 369

 

 

   


info@coral-bg.com

 
25643